Olaz aanbieding: tweede Gratis Olaz dag- nachtcrème of lotion

25 aug. 2017 11:35:56

Op zoek naar een goede dagcrème, nachtcrème of lotion? Met de Olaz aanbieding van Voordeeldrogisterij ontvangt u niet alleen het beste van Olaz, maar krijgt u er ook nog eens een tweede gratis bij.

De Olaz Nachtcrème Anti-Rimpel Pro Vital is een vochtinbrengende crème die speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de 

speciale behoeften van de oudere huid van vrouwen die (bijna) in de overgang zijn. Deze crème helpt de huid te verstevigen en de zichtbaarheid van de diepere rimpels te verminderen. U zult merken dat uw huid versterkt wordt en extra wordt gevoed. Deze crème bevat retinol, niacinamide en pro-vitamine B5, dit zijn antiverouderingsingredienten. Deze ingrediënten zorgen er voor dat het verlaagde oestrogeenniveau dat de huid verandert door haar te helpen behandelen, te voeden en te verzorgen. 

Deze Olaz Double Action Nachtcrème is een nachtcrème die de hele nacht hydratatie biedt. Deze nachtcrème Helpt hydratatie die uw huid gedurende de dag verloren is te vervangen. Verbetert de capaciteit van het huidoppervlak om de huid langer gehydrateerd te houden. Speciale formule die zorgt voor uw gevoelige huid, 100% parfumvrij en kleurvrij. Door het gebruik wordt u elke dag wakker met een zachte en mooie huid.

Deze creme voedt en regenereert uw huid terwijl uw aan het slapen bent. De creme biedt voedende hydratatie en houdt het vocht vast en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze creme is niet vet, hierdoor wordt hij snel opgenomen door de huid.

De Olaz Reinigingsmelk Hydraterend is kan gebruikt worden voor de Normale, Droge en gecombineerde huid. Deze Reinigingsmelk verwijdert vuil en make-up en reinigt en verzorgt de huid. De milde formule van verzorgende, reinigende ingrediënten met aloë vera en komkommerextract is geschikt voor ’s ochtends en ’s avonds. s’ Ochtends is het geschikt als basis voor uw make-up en ’s avonds verwijdert het de make-up. Hierdoor heeft u een frisse schone en mooie huid. Voordelen van deze reinigingsmelk zijn: het reinigt op een milde wijze, verzorgt de huid, verwijdert make-up. Geschikt voor dagelijks gebruik, verstopt de poriën niet, dermatologisch getest. 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *