Onderweg je telefoon kunnen opladen

12 feb. 2021 11:21:59

Onderweg je telefoon kunnen opladen

Hoe vervelend is het als je onderweg bent en je telefoon is leeg. Dit probleem wil je natuurlijk niet. Wij Hebben de oplossing voor je zodat dit nooit meer zou gebeuren.

Soundlogic Powerbank – 12000mAh met 3 USB poorten Zwart

De Soundlogic Powerbank – 12000nAh met 3 USB poorten Zwart is echt ideaal omdat je je smartphone of tablet ermee kan opladen. Je kunt er 3 verschillende apparaten mee opladen tegelijkertijd door de gigantische opslagcapaciteit. Het is ideaal omdat je je telefoon of tablet ermee gaan opladen ter wel je aan het wandelen bent bijvoorbeeld dan kan je tegelijkertijd je telefoon opladen. Het enige wat je moet doen is op de knop drukken en de powerbank opladen dan is die klaar voor gebruik. Hoe fijn is het dat je geen last meer hebt van je telefoon die uitvalt omdat de batterij leeg is.

Soundlogic Powerbank – 9000mAh Zwart/Groen

De Soundlogic Powerbank – 9000mAh Zwart/Groen is Echt ideaal omdat je met deze powerbank verschillende apparaten kan opladen zoals: Een Smartphone, Mp3-speler, digitale camera en nog vele andere apparaten. Je batterij zal nooit meer leeg zijn Dankzij de Soundlogic Powerbank – 9000mAh zwart/groen. Je kan er zelfs 3 verschillende apparaten tegelijkertijd mee opladen. Het is dus een superhandig product in het Zwart en Groen.

Soundlogic Powerbank – 6600mAh Zwart

De Soundlogic Powerban – 6600mAh Zwart is een heel erg fijn product waarom omdat je geen last meer zou hebben van je telefoon bijvoorbeeld dat die uitvalt omdat je batterij leeg is. Het product is erg licht waardoor die makkelijk draagbaar is in bijvoorbeeld je zak of je jas. Met een volle accu lading van 6600mAh kan je wel twee keer je telefoon volledig opladen tot dat hij 100% is. Het ideaal voor een zakentrip of voor als op vakantie gaat en dat je het vliegtuig in gaat bijvoorbeeld. Kortom dit is dus een powerbank wat superhandig is. Je kan er 2 apparaten tegelijke tijd mee opladen door de USB uitgangen.

Soundlogic Draagbare Super Powerbank – 12000 mAh

Met LCD Display Zwart De Soundlogic Draagbare Super Powerbank – 12000 mAh Met LCD Display Zwart is een ideale powerbank omdat. Je met de Soundlogic Draagbare Super Powerbank – 12000mAh Met LCD Display Zwart je telefoon wel drie tot vijf keer volledig kan opladen. Verder is dit product heel erg handig omdat het twee USB uitgangen heeft. Hij past ook precies in je broekzak of in je jas waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Want kwa gewicht is het product erg licht. Kortom hij is gewoon superhandig!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *