Oral B Professional Care – Innovaties en beste deals

22 jan. 2016 16:32:46

oral b professinal care

Hoe goed poets jij je tanden? Oral-B wil haar gebruikers op een innovatieve en leuke wijze ondersteunen in het tanden poetsen. De vernieuwende professional care elektrische tandenborstels dragen niet alleen bij aan een eenvoudige en prettige poetsbeurt, maar introduceren ook eigenschappen die de gebruiker volledig op de hoogte houdt? De tweede vernieuwing van Oral B heeft meer betrekking op het tanden poetsen zelf. Wil jij tanden poetsen naar een hoger niveau brengen en uw tandartskosten verminderen? Lees dan gerust verder.

Het toekomstige tandenpoetsen

Te beginnen bij het meest futuristische hoogstandje van Oral B, de techniek die je elektrische tandenborstel laat koppelen met je smartphone. Met deze vernieuwing is Oral-B echt de pionier op dit gebied, en dit gaat ongetwijfeld het tandenpoetsen van de toekomst worden. Via Bluetooth 4.0 maakt je tandenborstel een verbinding met een applicatie op je smartphone. Deze applicatie is gratis te downloaden en is beschikbaar voor zowel een iOS als een Android besturingssysteem.

 

De unieke poetsinformatie

Zodra er contact is registreert de applicatie al je poetseigenschappen en activiteiten bij, en zorgt op basis van die informatie direct voor bijvoorbeeld handige poetstips. Jouw unieke poetsinformatie wordt daarnaast opgeslagen, en dat kan gebruikt worden als verantwoording naar je tandarts bij de eerstvolgende controle. Die kan op zijn beurt weer een persoonlijk tandartsadvies in de applicatie programmeren. De applicatie herinnert je daar dan voortaan aan.

 

De leuke applicaties

Daarnaast heeft de applicatie ook een aantal toffe functies die als entertainment gelden, terwijl je je tanden poetst kan je onder andere de actuele weersvoorspelling en verkeersinformatie opvragen. Bovendien hoéf je bij deze bijzondere borstels niet persé contact te leggen met je applicatie. De elektrische tandenborstel kan zelf in haar eigen geheugen informatie tot wel twintig poetsbeurten opslaan. Vanaf nu zijn deze unieke ‘Smartseries’ borstels met Bluethooth Connectivity bij Voordeeldrogisterij verkrijgbaar. Ook vergezeld gaan met de vele opties die een geavanceerde tandenborstel heeft. Zoals de Oral-B Pro 6000 Elektrische tandenborstel.

 

Een nieuwe opzetborstel

De tweede vernieuwing van Oral B heeft meer betrekking op het tanden poetsen zelf. De bovengenoemde tandenborstels van de Oral-B Smartseries hebben zich behalve met Bluetooth vernuft ook op poetsgebied een aantal vernieuwingen doorgevoerd, door je maar liefst zes verschillende poets standen te bieden. Maar om deze standen optimaal te kunnen gebruiken is er een nieuwe opzetborstel ontwikkeld. Daarnaast is Oral-B met deze opzetborstel uniek, de haartjes van de nieuwe Crossaction Borstel staan namelijk in een hoek van 16 graden. Oral B heeft ontdekt dat dit de perfecte hoek is om meer tandplak te laten verwijderen dan mogelijk was en gelijktijdig de beste hoek is om tussen de tanden (interdentale reiniging) te komen. Ook hebben de haartjes van de opzetborstels uiteenlopende lengtes, dit om geen enkel plekje van je tand én je tandvlees onaangetast te laten. Deze nieuwe opzetborstels worden standaard bij de Smartseries borstels geleverd, maar zijn ze op Voordeeldrogisterij natuurlijk ook los verkrijgbaar.

Oral-B heeft allerlei nieuwe elektrische tandenborstels geïntroduceerd en verdeeld in twee verschillende poetstechnieken (3D Roterend & TriZone):

 

De trizone techiek

Oral-B heeft in de voorgaande jaren ook een andere techniek ontwikkeld, die sterk lijkt op de oscillerend-roterende techniek. De tandenborstelfabrikant heeft een lijn opgezet naast zijn meest bekende de bewezen Professional Care-series. De Trizone serie heeft als grote verschil dat het langwerpige borstelknopjes heeft, die onderling kunnen roteren. Deze tandenborstels roteren daarom in een andere richting dan de tandenborstels uit de Professional Care serie.

 

De 3D Roterende techniek

De oscillerend-roterende techniek is een wat lastige benaming voor een elektrische tandenborstel waarvan het borstelkopje zowel ronddraait als heen en weer beweegt. Bepaalde modellen pulseren daarnaast ook nog naar de tand toe. Tot slot wordt de term 3D gebruikt. Oscillerend-Roterende techniek. Typisch voor deze techniek is dat de borstelkopjes rond zijn en dat je bij deze poetstechniek geen poetsbeweging hoeft te maken. Bij elke tand moet je bij alle kanten stoppen om het plak te verwijderen.

 

Oral-B Professional Care in huis halen

Gelukkig zijn de elektrische tandenborstels van Oral-B geen kwestie van wel of niet, maar heb je de gelegenheid om een elektrische tandenborstel uit te zoeken die helemaal aansluit aan jouw wensen. Onderstaande tandenborstels verschillen in prijs en de specificaties.

Oral B Pro 6000 Elektrische tandenborstel
Oral-B Vitality Precision Clean
Oral-B Elektrische Tandenborstel – Limited Edition 700
Oral-B Elektrische Tandenborstel – Pro 1000
Oral B Professional Care 3000 Elektrische tandenborstel
Oral B Elektrische tandenborstel – PRO 5000 Cross action
Oral-B TriZone 5500 + Smart Guide Elektrische Tandenborstel
Oral B Pro 4000 Elektrische Tandenborstel

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *