Pakketkorting op een ontlastingstest met consulten

Pakketkorting! Een Darm-Microbioom Premium ontlastingstest, een consult van een uur om de uitslag en stappenplan te bespreken en een vervolgconsult van 45 minuten nu voor €500. (Normaal €555.)  

Boven de winkel hebben wij een praktijkruimte. Hier kun je terecht voor een 1-op-1 consult met een van onze natuurgeneeskundig therapeuten. 

Zo’n betaald consult is heel geschikt als je een uitgebreide vraag hebt waarbij verschillende aspecten van je gezondheid meespelen.  

Therapeuten 

Onze therapeuten zijn Pien, Petra en Roseline. Zij hebben allen een natuurgeneeskundige basis, maar ook hun specialisaties. Zo is Pien ook geschoold in Chinese geneeswijzen en is zij orthomoleculair KPNI-therapeut, kan Petra met spiertesten supplementen doortesten en is Roseline onderlegd in kruidengeneeswijzen en is ze iriscopist. Je kunt dus met een scala aan vragen terecht. 

Naast de aanwezige kennis, zijn er ook verschillende onderzoeken die we kunnen laten uitvoeren. Bijvoorbeeld bloedtesten op allergieën, vitamine- en hormoonwaarden. En ontlastingsonderzoeken, want ook voor het interpreteren van ontlastingsonderzoeken hebben alle drie onze therapeuten cursussen gevolgd! Over de ontlastingsonderzoeken vertellen we je nu graag meer. 

Microbioom 

Je ontlasting kan je veel vertellen over je gezondheid en de staat van de flora in je darmen in het bijzonder. En dat is interessant, want ontregelde darmen kunnen wijzen op een disbalans in het microbioom. Dit kan óók weer weerslag hebben op andere aspecten van je gezondheid, waaronder de stofwisseling en mentale gezondheid.  

Het microbioom in je darmen bestaat uit duizenden verschillende bacteriën die helpen je voeding te verteren en om te zetten naar voedingsstoffen die in het bloed worden opgenomen. Anderen zijn ervoor om het darmslijmvlies in topconditie te houden. Tussen de verschillende bacteriën hoort een goede balans te zijn. Van sommige wil je er meer dan van andere. Is er een overgroei aan een bepaalde bacterie, of heeft een van de minder fijne rakkers ineens een groter aandeel, dan kun je dat merken aan je ontlasting en gezondheid. 

Ontlastingsonderzoek 

Veranderingen in je darmflora zijn vaak goed te zien in de wc. Gezonde ontlasting heeft een stevige worstvorm, is bruin van kleur, laat geen strepen achter in de pot en ook geen noemenswaardige geur.  Je ontlasting kan op veel verschillende manieren afwijken. Denk aan obstipatie, diarree, kleine keutels, brijig, vettig of er kan slijm bij zitten. Ook de kleur en geur kunnen anders zijn dan je misschien gewend bent.  

Zoals eerder genoemd kan dit ook weerslag hebben op je verdere gezondheid. Denk hierbij onder andere aan klachten als Prikkelbaar Darm Syndroom, eczeem, hoofdpijn, ontstekingen, vermoeidheid, tekorten, lage weerstand, ‘gewoon’ last van je spijsvertering of mentale klachten.    

Dit zijn allemaal redenen om een ontlastingsonderzoek te overwegen. Voor dit onderzoek werken we samen met een gerenommeerd laboratorium in Duitsland: Medivere-Ganzimmun. Het onderzoek zelf is vrij simpel: alles wat je nodig hebt zit bij elkaar in een doosje, je neemt zelf samples van je ontlasting en stuurt deze per post op. Op de formulieren vul je je gegevens en onze praktijkcode in, dan krijgen ook wij je uitslag binnen. Zodra de uitslag binnen is, kan er een consult gepland worden om deze uitslag te bespreken en aan de slag te gaan.  

Het ontlastingsonderzoek bij deze aanbieding is de Darm-Microbioom Premium ontlastingstest. Dit is een zeer uitgebreid onderzoek waarbij verschillende analyses worden gedaan. Onder andere de aanwezigheid van parasieten, de aanwezigheid en verdeling van verschillende bacteriën, spijsverteringsresiduen en aanwezigheid van schimmels en gisten wordt bekeken. Hieruit volgt dan ook een uitgebreid rapport wat handvatten geeft voor vervolgstappen.  

Aanbieding 

Voor een pakketprijs van €500 krijg je het volgende: een Darm-Microbioom Premium ontlastingstest, een consult van een uur om de uitslag en vervolgstappen te bespreken en een vervolgconsult van 45 minuten. De normale prijs van dit pakket is €555. De aanbiedingsprijs geldt tot en met 24 februari. 

Om gebruik te maken van deze aanbieding: 

  • Stuur een e-mail naar consult@vanderpigge.nl 
  • Vermeld daarin dat je gebruik wilt maken van deze aanbieding, een korte omschrijving van je klachten of hulpvraag en je (mobiele) telefoonnummer. 
  • Je ontvangt van ons een e-mail terug met een intakeformulier voor het consult en een kortingscode om de ontlastingstest met korting aan te schaffen.
  • Zodra je uitslag binnen is, wordt het eerste consult ingepland.
  • Goed om te weten: je hoeft de €500 niet in één keer te betalen: je betaalt eerst de test en later pas de consulten, we rekenen dan de kortingsprijs. Op supplementen geadviseerd na het consult krijg je 10% korting. 

Wil je eerst meer informatie over een consult, bel ons dan op 023 531 2454 of stuur een mailtje naar consult@vanderpigge.nl. 

Het bericht Pakketkorting op een ontlastingstest met consulten verscheen eerst op Drogisterij AJ van der Pigge.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *