Review: Lanaform zelfbruinende doekjes

24 jun. 2016 14:55:56

Lanaform zelfbruinde doekjes 1

Ik ben helaas zo’n iemand die heel veel geduld moet hebben voor een kleurtje. Als ik 
een 
beetje bruin wil worden dan moet ik echt goed mijn best doen en regelmatig eventjes in de zon gaan liggen. Maar dit betekent helaas ook dat ik deeerste weken van de zomer vaak nog ontzettend wit ben. Zelfbruiner is voor mij dus echt een uitkomst! Zo heb ik al lekker een beetje een kleurtje aan het begin van de zomer.  Vandaag test ik de Lanaform zelfbruinende doekjes.

 

Lanaform zelfbruin doekjes!

Lanaform zelfbruinde doekjes 2

Lanaform belooft het volgende “De zelfbruinende doekjes van Lanaform zijn te gebruiken voor het lichaam en het gezicht. De doekjes geven een gelijkmatige bruine kleur en een natuurlijke uitstraling na twee tot drie uur na gebruik. Gebruik de doekjes om de drie à vier dagen om de bruine kleur te behouden. De zelfbruinende doekjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels.”

Pluspunten van zelfbruiningsdoekjes:

-Handig om mee te nemen, geen kans op lekken in je koffer
-De doekjes zijn voor zowel gezicht als lichaam te gebruiken
-Doekjes zijn kliedervrij
-Brengt gemakkelijk aan, zonder strepen, vlekken of kleurophoping
-Voor eenmalig gebruik, dus perfect!

Testen maar

Ik besloot één doekje te gebruiken voor mijn armen. De Lanaform doekjes zouden al na enkele  uren een natuurlijk resultaat moeten laten zien en uiteindelijk moeten zorgen voor een mooi kleurtje.

Ik ben erg benieuwd!

Het aanbrengen is simpel: doekje uit de verpakking halen en over je huid wrijven. Het doekje is goed vochtig, maar niet nattig. Qua vochtigheid is het vergelijkbaar met een reinigingsdoekje. Reinigingsdoekjes boen je over je gezicht, maar dit doekje wrijf ik lichtjes over mijn huid heen. Dat doe ik een paar keer totdat ik denk dat ik alles wel gehad heb, daarbij mijn haargrens en wenkbrauwen vermijdend (hier gaat zelfbruiner vaak ophopen). 

Het doekje blijft genoeg vochtig. Nadat ik klaar ben was ik mijn handen grondig met zeep. Want bruinen vlekken op je handen wil je natuurlijk niet!

Lanaform zelfbruinde doekjes 3

 


 

Na enkele minuten zag ik een heel klein verschil.

Lanaform zelfbruinde doekjes 6

 Lanaform zelfbruinde doekjes 5Na een uurtje ben ik mooi geleidelijk bruin. Voor een ‘bruiner’ effect zou ik nog een zelfbruindoekje gebruiken.

Ik vind het erg fijn dat het zelfbruinendedoekje geleidelijk werkt. Het doekje is goed doordrenkt met het product en als je voorzichtig te werk gaat, laat het geen sporen achter. Ik vind het jammer dat 1  doekje niet genoeg product bevat voor het lichaam en het gezicht, je moet dus twee zelfbruinende doekjes gebruiken als je beide wil behandelen. Ook het feit dat het doekje naar zelfbruiner ruikt, kan ik niet echt positief noemen. De geur is niet heel hinderlijker dan die van andere producten om te bruinen zonder zon, maar dat maakt het nog niet aangenaam. Je moet er dus wel iets voor over hebben!

Ik verwachtte een egale huid met een natuurlijk bruine kleur, en helaas viel dat een beetje tegen. Het resultaat verschilt uiteraard per huidtype, dus ik adviseer altijd om het product eerst te testen op een onopvallend stukje huid!

Al met al ben ik tevreden over de zelfbruinende doekjes van Lanaform!

Ben jij op zoek naar deze Lanaform zelfbruinende doekjes of wellicht een andere zelfbruinend artkel zoals een zelfbruinende mousse of spray? Deze zijn voordelig te koop via voordeeldrogisterij.nl 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *