Review: Max Factor 2 steps lipstick Lipfinity

2 jun. 2016 00:00:00

De Lipstick 

Review Max Factor 2steps lipstick Lipfinity In het doosje zitten twee producten: een balsem en een kleurtje. Ik vind het niet perse praktisch dat het twee losse producten zijn, maar ik ben wel ontzettend benieuwd naar het effect van deze twee producten.Ik gebruik al wel eens een lipgloss over mijn lipstick om te zorgen voor een toegevoegde glas. Dus het idee van het aanbrengen van kleur en los daarvan het aanbrengen van glans bevalt mij wel, maar of hij hierdoor ook zo extra lang blijft zitten zoals ze beloven zal mij benieuwen! De semi-permanente kleurpigmenten en de zacht glanzende, vocht inbrengende topcoat maken zouden namelijk opnieuw aanbrengen overbodig maken. Zelfs nadat je gegeten of gedronken hebt,zou je je lipstick niet te hoeven checken.Wat mij betreft kan het niet beter. Dus laten we hem dan maar testen!

Testen!

De lipsticks bestaan zoals eerder gezegd uit twee kanten, twee stappen: de kleur en de balsem. Je brengt eerst de kleur aan, die je vervolgens een minuutje of twee laat drogen. De kleur zou zo goed blijven zitten door de Micro-flex technologie, die zorgt voor een ‘netweg van kleur’ die zich aan je lippen hecht. Nadat je de kleur aan hebt gebracht, breng je de balsem aan. Die zorgt voor glans en verzorging. De balsem bevat onder andere wax, oliën en vitamine E. Het drogen is heel belangrijk, want als je te snel de balsem aanbrengt gaat de lipstick in de lijntjes lopen (wat mij overkwam tijdens het swatches) en blijft hij niet lang zitten.

De verpakking vind ik wel oke, maar niet denderend. Ook is de inhoud best wel klein. Wel denk ik dat de verhouding tussen kleur en balsem goed is. De lipstick voelt comfortabel aan op de lippen, hoewel het zonder balsem wel een beetje plakkerig is. Het aanbrengen gaat (na wat oefening) heel makkelijk, de sponsapplicator werkt erg fijn.

Wat vind ik er van?

De lipsticks bestaan zoals eerder gezegd uit twee producten, twee stappen: de kleur en de balsem.Je brengt eerst de kleur aan, die je vervolgens 1 á 2 minuten laat drogen.

Stap 2 van de lippenstift, de balsem met super mooie glans!

Review Max Factor 2steps lipstick Lipfinity De kleur zou zo goed blijven zitten door de Micro-flex technologie,die zorgt voor een ‘netweg van kleur’ die zicaan je lippen hecht. Nadat je de kleur aan hebt gebracht, breng je de balsem aan. Die zorgt voor glans en verzorging. Debalsem bevat onder andere wax, oliën en vitamine E. Het maakt je lippen dus heerlijk zacht en zorgt voor hydratatie! Hedrogen is heel belangrijk, want als je te snel de balsem aanbrengt gaat de lipstick in de lijntjes lopen. Als je opzoek bent naar een langhoudende lipstick, is dit er zeker eentje voor jou! De kleurenselectie is goed, de balsem geeft een mooie glans, de lipstick blijft daadwerkelijk lang zitten.

 

Max Factor Lipfinity Lipstick bestellen

Alhoewel Max Factor lipstick in vele varianten verkrijgbaar zijn. Ben jij op zoek naar de Max Factor 2step Lipfinity? Deze is voordelig te koop op voordeeldrogisterij.nl!


Max Factor 2steps Lipstick – Lipfinity 140 Charming

Max Factor 2steps Lipstick – Lipfinity 200 Caffeinated
Max Factor 2steps Lipstick – Lipfinity 190 Indulgent
Max Factor 2steps Lipstick – Lipfinity 380

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *