Review: Max Factor Facefinity Compact Powder

Review: Max Factor Facefinity Compact Powder

Van al mijn uitgaven aan make-up geef ik waarschijnlijk het meeste uit aan foundation. Ik vind foundation belangrijk vanwege de ‘frisse’ look  die een effen huid kan geven. Max Factor heeft nu de Facefinitiy Compact Powder. Deze foundation belooft erg lang te blijven zitten, te verzorgen,de huid te beschermen, hydrateren en moet zorgen voor een helemaal perfecte finish.Heel wat beloftes, ik ben dus heel erg benieuwd!

De Facefinity foundation

Ik hou van een matte finish als het gaat om foundation en probeer daarom vaak compact poeders uit. Ik gebruik deze meestal over mijn foundation voor een matte effect, maar niet echt als foundation op zich. Toch wilde ik het graag eens uitproberen. Ik koos voor de kleur 02 Ivory. Een van de lichtere kleuren in de collectie.

Het geen wat mij als allereerste opvalt bij deze foundation is de verpakking. Het oogt echt als een make-up palletje of als poeder, maar niet echt als foundation.

Ik moet wel zeggen dat ik het een erg chique verpakking vind. Het belooft in ieder geval wat ter vergelijking met andere verpakkingen!

Getest!

 Review Max Factor FacefinityIk heb de foundation nu een aantal keer geprobeerd en tot nu toe ben erg ik tevreden.Het houdt mijn huid lang mooi. Het wordt anders snel te dik en daardoor krijg je onregelmatigheden en lijken mat, maar niet op een onnatuurlijke manier. Wel heb ik gemerkt dat het belangrijk is om het met een goede kwast licht aan te bregedeelten van je gezicht sneller donker Met een kwast geeft de Facefinity foundation een mooie lichte dekking.r!Ik breng de foundation dus niet aan met het bijgeleverde sponsje. Dit geeft naar mijn idee een beetje een ‘masker’ effect.

Wat vind ik er van?

De foundation is supersnel en heel gemakkelijk aan te brengen in het haar .het Blijft lang zitten. Voelt zijdezacht aan. Is geurloos en bevat geen olie.  De Facefinity bevat alle gemakken van een compacte poeder. Het enige verschil met een normale poeder is dat de dekking van deze foundation vele male intenser is.

Ik vind de Maxfactor Facefinity Compact Foundation zeker een aanrader als je niet zo van de heftig dekkende foundations bent. Deze compact foundation is juist dan perfect omdat het enige dekking geeft zonder dat je echt een ‘plakkaat’ make-up op je gezicht krijgt. Voor diegene die juist van een goede dekkende foundation houden zou ik aanraden om deze compact foundation lichtjes als finish over je foundation te poederen.

Facefinity foundation
Max Factor Facefinity foundation is voordelig online te bestellen op Voordeeldrogisterij. Bekijk anders gerust eens alle Facefinity artikelen:

Max Factor Compact Foundation – Facefinity 1
Max Factor Compact Foundation – Facefinity 3
Max Factor Compact Foundation – Facefinity 5
Max Factor Compact Foundation – Facefinity 6

Max Factor Compact Foundation – Facefinity 7
Max Factor Compact Foundation – Facefinity 8

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *