Review: Vaseline Bodylotion Spray Cocoa Radiant

24 jun. 2016 15:47:15

Vaseline Spray&Go cocoa radiant

De zon gaat weer schijnen en dat betekent dat de korte broeken en rokjes weer uit de kast gehaald worden en dat de benen weer gezien mogen worden. Bij mij, en ik denk bij de meeste vrouwen, gaat er aardig wat werk zitten in het ‘zomer-klaar’ maken van mijn benen.

Één van de dingen die ik doe om summerproof te zijn is het scrubben en hydrateren van mijn huid. Want een gehydrateerde huid zorgt voor een mooie huid!

Om het insmeren van je lichaam een stukje te vergemakkelijken heeft Vasline de Vaseline Spray and Go ontwikkelt. Een bodylotion in sprayvariant waardoor je super snel ingesmeerd bent en klaar om te gaan!

Spray & Go body moisturizers

Er zijn drie varianten van de Spray & Go body moisturizers;

– Essential Moisture – bevat haverextract voor de gevoelige huid, verzachtend en hydraterend. Hele zachte   en milde geur.
– Aloe Fresh – met aloë vera extract voor een fris gevoel en een verzachtende en kalmerende werking.     Deze ruikt lekker fris!
– Cocao Radiant – met cacao extract, rijk aan vitamine E. Deze ruikt heel subtiel naar cacao, het is een warme geur en een beetje crème-achtig.

Vaseline Spray&Go cocoa radiant

Deze test ik vandaag!

Vasline belooft het volgende over hun bodyspray: “De Spray & Go bodyspray is een handige, snelle oplossing om de huid te hydrateren en verzorgen. Deze bodylotion bevat van nature een hoop vitamine E, wat een van de meest waardevolle antioxidanten is voor uw huid. Het bevat een niet-vette, hydraterende formule, met onder meer het unieke Stratys-3 systeem, die in slechts enkele seconden in werking treedt. Uw huid is niet vet of plakkerig, kleren aan het gaan! Bovendien zorgt het revolutionaire spray systeem voor een continue gelijke verdeling.”

Vaseline Spray&Go cocoa radiant

Ingrediëntenlijst:

Water, Isopropyl Myristate, Glycerin, Sorbitan, Isostearate, Dimethicone, Fragrance, Avena Sativa (oat) Straw   Extract, Polyglyceryl-3 Disostearate, Tapioca Starch, Carbomer, Xanthan Gum, Ammonium Acryloydimethyltaurate/vp Copolymer, Stearic Acid, Dihydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium Edta, Propylene Glycol, Lactic Aci

Als je de ingrediënten bekijkt van dit product dan valt mij direct op dat er geen eens vaseline in zit! Omdat het om een bodylotion van Vaseline ging had ik toch gedacht dat dit er wel in zou zitten.

Daarnaast zie ik vooral verzorgende ingrediënten en ingrediënten die nodig zijn bij een sprayproduct om bijvoorbeeld de spray snel te laten intrekken. In dit product bevinden zich ook parfum en parabenen, dus heb jij een ontzettende gevoelige huid? Hou hier dan rekening mee!

Vaseline Spray&Go cocoa radiant

 

Testen geblazen!

De spray is ontzettend makkelijk in gebruik. Ik spray wat lijnen op mijn benen en armen en smeer deze direct in. Handig dat het zo makkelijk verdeelt! Ook merk ik dat het product direct hydrateert en snel intrekt. Het maakt mijn huid zacht en niet vet of plakkerig.

Ik merk wel dat je het beste zo op ongeveer 10 centimeter van je lichaam kan sprayen voor de beste verdeling. Spray je namelijk van dichterbij dan spettert de bodylotion een beetje!

Vaseline Spray&Go cocoa radiant

Vaseline Spray&Go cocoa radiant

Wat vind ik er van?Vaseline Spray&Go cocoa radiant

Ik ben enorm tevreden over dit product. De Vasline Spray & Go heeft een lekkere subtiele geurOok vind ik het ontzettend leuk om te sprayen en vind ik de spray makkelijk in gebruik. De bodylotion trekt snel in de huid waardoor die totaal geen vlekken achterlaat op kleding!

Het geeft mijn huid een mooie glow. Ook merk ik dat mijn huid de hele dag door goed verzorgd en gehydrateerd is. Ik zou de Vaseline Bodylotion Spray Cocoa Radiant dan ook gebruiken om mijn huid te hydrateren na een dagje in de zon, als een soort van aftersun.

Het grootste voordeel aan deze spray vind ik de veilige dop waarmee je het spuitgaatje kunt locken en unlocken. Wanneer ik ga reizen en ik vloeistoffen meeneem , dan doe ik deze toch altijd in een goed dichtgeknoopt zakje zodat deze niet gaan lekken. Bij deze spray hoeft dat helemaal niet! Je draait de dop een klein beetje om de opening op slot te zetten en weer open te maken. En het is een opening die je niet zomaar kunt unlocken wanneer er iets tegenaan stoot, dat moet je wel echt handmatig doen. Super handig voor op reis!

Ben jij op zoek naar de Vaseline Bodylotion spray? Deze is voordelig te koop via voordeeldrogisterij.nl. Is dit niet wat je zoekt? Andere Bodylotion varianten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar tegen een voordelige prijs.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *