RVS Sensor Prullenbak met Infrarood Kopen bij Voordeeldrogisterij.nl

3 nov. 2017 13:08:21

Een RVS prullenbak met infrarood wordt steeds populairder, en dat snappen wij wel! De sensor prullenbak heeft een mooi en modern design en past bij iedere keuken, kantoor of andere ruimte. Bij Voordeeldrogisterij.nl kunt je goedkope prullenbakken met infrarood kopen. 

Een infrarood prullenbak is niet alleen hygiënisch, maar ook super handig. Door de senor hoef je alleen met je hand over de prullenbak te bewegen en hij gaat open. Dat scheelt veel moeite. Je hoeft niet meer met je handen de prullenbak open te houden als je afval weg gooit. De afvalbak heeft ook touch-knoppen waarmee je de deksel handmatig kunt openen en sluiten.  

We hebben de sensor prullenbakken in 3 verschillende maten. Een kleine prullenbak (38L), een middel-grote prullenbak (48L) en een grote prullenbak (58L).  

Onze stijlvolle prullenbakken met infrarood zijn een stuk goedkoper dan de Brabantia prullenbakken terwijl ze dezelfde werking hebben. Dus twijfel niet en bestel nu jouw nieuwe prullenbak met infrarood bij Voordeeldrogisterij.nl!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *