Snel een kleurtje pakken met Voordeeldrogisterij!

3 mrt. 2021 09:17:33

Niet iedereen houdt ervan om uren lang in de zon te liggen voordat ze een tintje op hun huid hebben.
Al die warmte en de zon die vol vel op je schijnt. Dat is wat veel mensen een nadeel vinden. Daarom hebben wij de oplossing voor u zodat u niet meer urenlang in de zon hoeft te liggen “bakken” en zodat u dan geen last heeft van die warmte.

Snel een kleurtje pakken kan!

Normaal gesproken zou je onder de zon liggen urenlang en dan heb je misschien een tintje bruiner maar wat is het nadeel daaraan.  Als je er te lang onder de zon ligt kan je verbranden en dat is natuurlijk niet de bedoeling! En al gaat het goed dan heb je al die warmte en de zonnestralen die op je gezicht schijnen en of je daarvan nou snel bruin wordt valt ook wel mee. Dus hebben wij de oplossing voor u. De St. Tropez Zelfbruiner Instant Tan Gloss – 100 ml is de oplossing voor u door deze zelfbruiner wordt u sneller bruiner dan ooit tevoren.  De St. Tropez Zelfbruiner Instant Tan Gloss – 100 ml geeft u een hoogglans effect voor op u huid en glijd makkelijk over uw huid. Het geeft uw huid een super mooi resultaat en u zou zich verbijster stellen hoe snel dat kan gaan. U zou helemaal klaar zijn voor de zomer en zelfs na de zomer zou u nog steeds blijven schitteren.  Het is goed en makkelijk bruikbaar. De St. Tropez Zelfbruiner Instant Tan Gloss – 100 ml  is ook makkelijk afwasbaar met water je kan het zo wegspoelen.  Het zal u altijd goed bruin maken en u hoeft nooit meer urenlang in de zon te liggen. Ook een handig product is de Lancaster Sun 365 BB Body Cream SPF15 – 125 ml door deze product zal het uw huid een goed tintje geven. Het zal een natuurlijke glans geven en deze crème is verrijkt met glycerol, wat tot wel 24 uur lang voor hydratatie zorg en dus lang blijft zitten. Een super fantastische product dus! Het zal u laten glimmen als ooit te voren wat ook handig en goed is is dat de Lancaster Sun 365 BB Body Cream SPF15 – 125 ml uw onzuiverheden ook bedekt zodat u die niet hoeft te zien. De BB Cream beschermt uw huid tegen de schadelijke stralingen van de zon.  Het is dus een goed product die uw huid zou laten schitteren en zal beschermen tegen de stralingen van de zon. Ook door de Lancaster Sun 365 BB Body Cream SPF15 – 125 ml heeft u al snel goed resultaat en een mooi teint voor op uw huid. De St. Tropez Zelfbruiner Instant Tan Gloss bevat 100ml en gaat dus lang mee maar de Lancaster Sun 365 BB Body Cream SPF15 bevat 125ml en gaat dus extra lang mee.

Voordeeldrogisterij zal u nooit in de steek laten en is er altijd voor u. Wij zullen altijd met u meedenken en een oplossing vinden! 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *