Snel klaar met de pop-up tent!

9 mrt. 2020 12:02:07

Snel klaar met de pop-up tent!

Het wordt weer mooier weer en het is tijd voor de camping of een festivalbezoek! Je wilt natuurlijk niet te lang bezig zijn met het opzetten van de tent, wat soms enorm lang kan duren. Hoe fijn is het om je tent in enkele seconden in elkaar te hebben? Dat is nu mogelijk met de pop – up tent. Vooral voor actieve reizigers of festivalgangers is dit de ideale oplossing om zo niet meer lang bezig te hoeven zijn met de opzet.

We hebben een aantal pop-up tenten op een rijtje gezet!

Dunlop Tent Pop-Up 2 Persoons – 255 x 155 x 95 cm

De Dunlop Pop – Up tent is onmisbaar voor op vakantie of tijdens een festival. Binnen een paar seconden is deze klaar voor gebruik. Neem de tent uit de draagtas en verwijder de tape. Gooi de tent met een boogje in de lucht en de tent zal zijn vorm direct aannemen. Je kunt de tent opzetten zonder spantouwen of haringen. De ingang wordt beschermd met een muskietennet. De set wordt geleverd in een handige ronde opbergtas.

De Dunlop Tent Pop-Up 2 Persoons – 255 x 155 x 95 cm is ook beschikbaar als 1 persoonstent: Dunlop Tent Pop-Up 1 Persoons – 220 x 120 x 90 cm

Pop Up Dierentent – 36 x 36 x 36 cm

Op pad met je viervoeter? Dan is deze pop up tent geschikt voor katten en kleine hondjes. De tent is eenvoudig uit te vouwen en heeft een oprolbare in- en uitgang. De tent kan na gebruik ook nog eens gewassen worden met handwas.

Weten hoe eenvoudig het is om deze tent op te zetten? Bekijk dan het instructiefilmpje!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *