Snurken bestrijden met SomnoCushion

22 jan. 2016 15:12:41

Snurken kan erg vervelend zijn en kan leiden tot slapeloze nachten. Heeft het snurken een negatieve gevolg op je leven of dat van je partner? Doe er iets aan, en geniet weer van je welverdiende nachtrust. Tegenwoordig zijn er meerdere producten tegen snurken alleen wat helpt nou eigenlijk echt? De SomnoCushion is speciaal ontworpen om je van het snurken af te helpen. Daarbij biedt SomnoCushion een helpende hand en zorgt het ervoor dat je heerlijk kunt slapen met een rugzak om. Je merkt niet eens dat je het kussen draagt. Geïnteresseerd naar tips over de SomnoCushion? Lees hier gerust onze handige tips.

Wat is een SomnoCushion

De SomnoCushion is speciaal ontworpen om je van het snurken af te helpen. Snurken doet iedereen onbewust en dat kan leiden tot vermoeidheid of zelfs slapeloze nachten. Het is tijd om daar iets aan te doen om weer te kunnen genieten van je nachtrust. De SomnoCushion is een speciaal ontworpen ‘backpack’. Het heeft daarbij een opblaasbaar kussen dat slapen op de rug voorkomt. De mens snurkt vaak als het op de rug ligt. Door deze backpack zul je ‘gedwongen’ op de zijkant van je lichaam slapen wat het snurken voorkomt.

SomnoCushion Backpack

De SomnoCushion bestaat uit een gemodificeerde rugzak, gemaakt van slijtvast en onverwoestbaar weefsel (Nylon gecoat Polyurethan). In de rugzak van SomnoCushion wordt een opblaasbaar kussen geplaatst. Gevoerde en in lengte verstelbare borst en schoudergordels met klittenbandsluiting voorkomen dat de backpack in de slaap verschuift en comfortabel te dragen is tijdens het slapen. SomnoCushion is door zijn erg goede afwerking een groot opblaasbaar kussen en wat ook geschikt is voor grote mensen met overgewicht, (een BMI van ca. 28-29). De backpack kan opgeblazen worden, en kan dus ook eenvoudig meegenomen worden op reis. Daarbij biedt SomnoCushion een helpende hand en zorgt het ervoor dat je heerlijk kunt slapen met een rugzak om. Je merkt niet eens dat je het kussen draagt.

De instructie voor de rugzak

Het is wel verstandig om de instructie eerst goed door te lezen, doordat je dan het optimale uit de rugzak kunt halen om het snurken tegen te gaan.
Start met het plaatsen van de kussen in de rugzak.
Blaas de kussen helemaal op via een pomp of met de mond en laat vervolgens wat lucht eruit lopen totdat de druk genoeg is. Laat er nog dermate veel druk in zitten, zodat je niet op je rug gaat liggen.
Maak de banden over je schouder, buik en om je borst vast.
De rugzak kan gewassen worden in de wasmachine op 40 graden, het kussen kan absoluut NIET in de wasmachine.
Het is nu klaar voor gebruik en je kan de SomnoCushion gebruiken.

SomnCushion producten

https://www.voordeeldrogisterij.nl/gezond-en-intiem/anti-snurk-middelen/anti-snurk-shirt

https://www.voordeeldrogisterij.nl/somnocushion-backpack-antisnurkkussen

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *