Statisch en pluizend haar laten glanzen met de Braun Iontec haarborstel

22 jan. 2016 14:49:54

Veel meiden hebben last van droog en pluizig haar en willen dat graag verhelpen. Met deze Braun haarborstel gaat dat zeker lukken. Voor het bestrijden van statisch en pluizend haar heeft Braun kort geleden de Iontec Hairbrush ontwikkeld. Waar bepaalde gebruikers veel resultaat zien bij dit product blijkt het bij andere niet zo goed te werken. Hoe komen deze verschillen tot stand? Waar maakt de elektrische haarborstel gebruik van? Waar kan ik de Braun Iontec brush het voordeligst bestellen? Je leest het allemaal hier!

De ionen technologie

Ionen zijn elektrische geladen deeltjes (atomen) die zowel positief als negatief geladen kunnen zijn. In de beauty wereld wordt vooral gebruik gemaakt van negatieve ionen, die ook gebruikt worden voor föhns en stijltangen. Deze negatief geladen deeltjes hebben een extra elektron en neutraliseren daardoor de positief geladen deeltjes. Geheel volgens deze technologie zou een föhn die negatieve ionen loslaten en het haar glanzender en minder pluizig maken. Positieve (actieve) ionen werken op nagenoeg dezelfde manier als een conditioner. Ze temmen gelijk pluizig en statisch haar waardoor je haar direct voelbaar gladder aanvoelt ten opzichte van een gewone borstel. Er wordt zelfs beweerd dat lucht die negatieve ionen heeft zelfs gunstig is voor de gezondheid. Té veel positief geladen deeltjes, na bijvoorbeeld een weeromslag of door veel elektrische apparatuur in huis, zou kunnen zorgen voor een moedeloos gevoel. Daarentegen houden negatief geladen deeltjes de lucht schoon en verbeteren de weerstand van de mens.

Een wonderproduct?

Braun verteld het volgende over de Braun Iontec borstel.

“De Braun Satin Hair 7 brush met actieve ionen is een revolutionaire innovatie binnen de haarverzorgingswereld, ontwikkeld voor vrouwen die er altijd op hun best willen uitzien. Onmiddellijke glans en gladheid vanaf de eerste beweging met de borstel, altijd en overal – slechts met één druk op de knop. De Braun Satin Hair 7 brush is eenvoudig te gebruiken, 100% draagbaar, perfect tegen pluizig en statisch haar. Je kunt het verschil direct zien en voelen want je haar zal er glanzender uitzien en heerlijk glad aanvoelen. Je zult versteld staan van het resultaat en meteen een fan worden van de Braun Satin Hair 7 brush die je haar zo ongelooflijk glad en glanzend maakt.”

Dat Braun het in de beschrijving plaatst als een wonderproduct zal voor veel mensen niet als een verassing overkomen. Toch wordt het product positief ontvangen door een groot gedeelte van de gebruikers. De tevredenheid van dit product hangt ook af van het haartype en gebruik. De onderstaande tips voor gebruik geeft duidelijk weer wanneer de haarborstel zijn verwachtingen waarmaakt.

Het is niet geschikt voor krullend haar

Krullend haar is minder geschikt om te borstelen en de Braun Iontec Satin Hairbrush zal daar niet een verandering in kunnen aanbrengen.

Vermijd een vochtige omgeving

Deze elektrische Braun haarborstel is gevoelig voor een vochtige omgeving. Let er daarom goed op dat je niet té dicht in de buurt komt van water of andere vochtige plekken met de haarborstel. Elektriciteit en water is niet de juiste combinatie dus zorg er altijd voor dat de borstel droog gebruikt wordt.

Het doffe haar glanzend maken

Pluizend haar maakt het haar erg dof. Bij het bestrijden van pluis gaat het haar ook meer glanzen. Daarnaast voorkomt een zachte borstel schade aan het haar. De naadloze borstelharen met een extra zacht oppervlak zorgen voor meer resultaat, vergeleken met borstels zonder Iontec.

Het is niet voor stijlen bedoelt

Deze Braun haarborstel is niet een stijltang en eigenlijk ook geen stijlmiddel. Je haar stijlen met deze borstel gaat niet lukken. De Braun haarborstel is voornamelijk bedoelt om je haar meer glans te geven en daarbij pluis te bestrijden.

Droog en pluizig haar verhelpen

Veel meiden hebben last van droog en pluizig haar en willen dat graag verhelpen. Met deze Braun haarborstel gaat dat zeker lukken. Bij het gebruik van een gewone haarborstel is het essentieel om voorzichtig te borstelen, doordat je het haar niet wilt breken of beschadigen. Met name bij lang haar is dat moeilijk. Dat geldt niet met deze elektrische Braun haarborstel. Het glijdt namelijk door het haar en gaat veel makkelijker dan met een normale haarborstel.

Braun Iontec Haarborstel voordelig online bestellen

braun, haar, pluizend, glanzend, droog, borstel, haarborstel, braun iontec hairbrush, voordelig

De Braun Iontec Haarborstel gaat in veel gevallen pluizig en statisch haar tegen, hierdoor geeft het een glanzend effect. Tijd om deze borstel te bemachtigen? Neem dan gerust een kijkje Voordeeldrogisterij. Tegen een aangename prijs is de Braun Iontec Satin Elektrische Haarborstel te bestellen.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *