Stoppels vagina en schaamstreek voorkomen

27 okt. 2016 14:48:45

Iedereen kent het wel, nadat u zich enkele dagen geleden heeft geschoren, zijn er alweer nieuwe stoppeltjes te zien. In dit artikel geven wij u tips om het probleem tegen te gaan.

Haartjes groeien snel terug:

Scheren is erg snel en makkelijk, pijnloos en goedkoop. Het nadeel van scheren is dat de haarwortel aanwezig blijft en de schaamhaartjes dus erg snel terug groeien. Met een scheermes scheert u de haartjes kort tegen de huid weg. Wanneer de haartjes vervolgend weer teruggroeien ziet u het stompe haarpuntje weer aan de huidoppervlakte verschijnen, een stoppel is dus het haartje wat overblijft als u een haar afscheert.

Scheer tegen de haarrichting in:

Het is handig om regelmatig te scheren, ongeveer om de drie dagen, u voorkomt dan dat de stoppels zichtbaar en voelbaar worden. Uw vagina en schaamstreek moeten regelmatig geschoren worden. Scheer ook altijd eerst met de haarrichting mee, daarna kunt u er tegen in scheren. Hierdoor snijdt u de haren het kortst op de huid af waardoor het langer duurt voordat het haartje weer terug groeit. Enige nadeel is dan wel dat tegen de haarrichting in scheren huidirritatie kan veroorzaken. Gebruik ook altijd een goed scherp mesje, hierdoor worden de haartjes goed kort afgeschoren. 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *