Sweetcare luiers – een ultradunne en voordelige oplossing

22 jan. 2016 16:24:11

baby, luier, luiers, bescherming, sweetcare, prijs, comfort, laagste, prijs, pefecte

Sinds dat Sweetcare baby luiers heeft geïntroduceerd groeien deze producten alsmaar in populariteit. Hoog tijd om deze ultradunne luiers in het middelpunt van de aandacht te zetten! De Sweet Care luiers maken evenals vele A-merk luiers gebruikt van vocht geleiders. De zogeheten SAP korrels zorgen voor een maximale absorptie van de luiers. Ben je benieuwd hoe Sweetcare gunstig kan zijn voor je portemonnee en het draagcomfort van je baby? Lees dan gerust verder!

Het onderscheidende van Sweetcare luiers

Waar biedt Sweetcare grotendeels uitkomst in? De goede prijs-kwaliteitsverhouding is hoofdzakelijk het gene waar de Sweet Care luiers zich in onderscheiden. De kwaliteit van de baby luiers wordt in goede ontvangst genomen en daarnaast ook veel gebruikt in de professionele kinderopvang. Daarnaast zijn Sweetcare luiers doorgaans ook tot 40% dunner dan andere luiers, wat ten goede komt aan de bewegingsvrijheid en het draagcomfort. Want het gebruik van watten is vervangen door een technologie dat gebruikt maakt van SAP-korrels ontstaat een merkbaar dunne luier dat een ongekend grote absorptiekracht heeft. Eventuele natte massa die tussen de beentjes naar beneden zakt en die de baby anders mee hoort te zeulen is hiermee verleden tijd.

De eigenschappen Sweet Care baby luiers

De innovatieve eigenschappen van de Sweet Care luier verdienen zeker een pleidooi. De volgende eigenschappen geven op duurzame wijze vorm aan de luier.

De grote absorptiekracht van urine

De Sweet Care luiers maken evenals vele A-merk luiers gebruikt van vocht geleiders. De zogeheten SAP korrels zorgen voor een maximale absorptie van de luiers. Kleine vierkantjes aan de binnenkant nemen het vocht op, het vocht wordt daarna verspreid over de gehele luier. Als je denkt dat de luier zijn maximale kracht heeft gebruikt lopen de vierkantjes over om nóg meer vocht op te nemen, wat erg kenmerkend is voor deze luier.

Een katoenachtige buitenzijde dat meer zachtheid geeft

Voor de ontwikkeling van de luiers is hoogwaardig materiaal gebruikt wat op een milieuvriendelijke manier is verwerkt. De luiers hebben een cotton-like buitenzijde en voelen super zacht en zeer aangenaam aan.

De SweetCare luiers aanbieding

Alhoewel Sweet Care luiers relatief goedkoop zijn vormen baby luiers alsnog een dure aangelegenheid. Gelukkig zijn de Sweet Care luiers vaak in de aanbieding en tegen een voordelig tarief in huis te halen. Vanaf 16 cent per luier zijn de Sweet Care luiers online te bestellen op Voordeeldrogisterij.

Newborn 2-5 kg maat 1
Vanaf 18 cent per luier zijn de SweetCare Premium Baby Luiers Ultra Dun 36 stuks online te bestellen.
Mini 3-6 kg maat 2
Vanaf 20 cent per luier zijn SweetCare Baby Luiers Ultra Dun 36 stuks online te bestellen.
Midi 4-9 kg maat 3
Vanaf 17 cent per luier zijn de SweetCare Luiers Ultra Dun Midi Flex 56 stuks online te bestellen.
Maxi 7-18 kg maat 4
Vanaf 18 cent cent per luiers zijn de Sweetcare luiers Sweetcare Baby Luiers Ultra Dun 50 stuks online te bestellen.
Junior 11-25 kg maat 5
Vanaf 21 cent per luier zijn de Sweetcare Baby Luiers XL Ultra Dun 44 stuks online te bestellen.
XL 16+ kg maat 6
Vanaf 34 cent per luier zijn de SweetCare Baby Luiers Ultra Dun 30 stuks online te bestellen.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *