Tijd voor vakantie!

14 jul. 2020 13:38:27

Tijd voor vakantie!

Ondanks alles rondom COVID-19 kan je weer op vakantie naar het buitenland of in eigen land. Ben jij van plan om weg te gaan in het buitenland of in eigen land? Met deze producten van Voordeeldrogisterij kom je zeker je vakantie door!

Koffers

Het belangrijkste is natuurlijk een koffer. Je kan hier eenvoudig al je spullen in kwijt die je mee wilt nemen op je vakantie. Koffers zijn er in alle soorten en maten. Een leuke print of meerdere formaten, alles is mogelijk! Ook handige hulpmiddelen voor je koffer zoals een bagage schaal, zodat je gemakkelijk kan wegen hoe zwaar je koffer is. We verkopen ook sets met verschillende maten koffers voor een spotprijs. Neem gauw een kijkje tussen onze koffers voor jouw vakantie!

Tenten

Ga jij dit jaar op een kampeervakantie? Dan heb je natuurlijk een tent nodig! Ben je opzoek naar een tent voor 2 personen of 6 personen? Dan hebben wij hier een groot aanbod tenten voor jou, zelfs tentopbouw sets om gemakkelijk je tent op te zetten. Ook als je je huisdier meeneemt op de kampeervakantie verkoopt Voordeeldrogisterij een speciale dierentent voor je diertje zodat deze ook een eigen plek heeft en jij genoeg in je eigen tent.

Mini verpakkingen

Wanneer je op vakantie gaat, vooral met het vliegtuig, zijn mini verpakkingen de perfecte oplossing. Je verspilt niet teveel plek in je koffer en je hebt toch je favoriete shampoo of douchegel mee in een mini variant. Zonnebrand, douchegel, shampoo, deodorant, after sun, noem maar op! Een groot aanbod mini verpakkingen voor je vakantie.

Kamperen

Net zoals een tent heb je ook andere kampeerbenodigdheden nodig voor je kampeervakantie. Dit kunnen producten zijn zoals een campingtafel, afwasrek, campingstoelen of slaapzakken. Voordeeldrogisterij heeft het allemaal en nog veel meer voor jouw kampeertrip. Neem snel een kijkje tussen ons assortiment kampeerspullen!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *