Tips voor thuiswerken

6 jan. 2021 16:21:57

Tips voor thuiswerken

Kunt u ook niet meer naar school of werk, maar wilt u het thuiswerken zo prettig mogelijk maken? Dan bieden wij u een aantal tips waardoor het thuiswerken prettiger kan worden.

Zorg goed voor jezelf

Het is erg verleidelijk om uit je bed te stappen en vervolgens in je joggingsbroek achter je laptop aan het werk te gaan. Volgens specialisten is dit niet verstandig. Door voor jezelf te zorgen voel je je mentaal beter en heb je dus meer plezier tijdens het thuiswerken.

Zorg voor een ritme

Door het thuiswerken kan je al gauw uit je ritme vallen, laat naar bed gaan en dus weer vroeg opstaan. Door een goed ritme te hebben werk je veel productiever en is het dus verstandig om een goede nachtrust te pakken.

Werk op een prettige werkplek

Een prettige werkplek is van groot belang. In de corona periode melden veel mensen zich met rug en andere klachten. Wij bieden om comfortabel lange dagen te zitten een ergonomische bureaustoel aan.

Een echte bureaustoel is zeker geen overbodige luxe. Of je nu op je werk zit of thuis een werkplek hebt ingericht. De bureaustoel is natuurlijk ook zeer geschikt voor op de tienerkamer, waar pubers hard werken aan hun schoolwerk. De bureaustoel die wij aanbieden is erg voordelig en wordt gratis verzonden.

Licht is ook erg belangrijk als je aan het werk bent, zo kan je je focus erg vergroten. Werk je graag aan een bureau of tafel? Dan bieden wij voor u de Grundig bureaulamp aan.

Deze handige bureau lamp met verstelbare kop en USB charger en is ideaal voor mensen die veel tijd door brengen aan hun bureau. Deze lamp maakt je bureau helemaal af en staat ook nog is stijlvol op elke kast of tafel in huis. De lamp is gemakkelijk te monteren en zit zo in elkaar, zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw prachtige en sfeervolle bureaulamp.

Plan je pauzes in

Met een drukke agenda en veel vergaderingen is het belangrijk om een pauze in te plannen. Hierdoor kan je even tot rust komen en kan je daarna weer met volle motivatie aan de slag. Loop een klein rondje, drink een kopje koffie of doe een andere activiteit die je leuk vind en voor ontspanning zorgt.

Afspraken Heeft u andere huisgenoten in huis? Zorg dan voor duidelijke afspraken zoals bijvoorbeeld niet gestoord worden tijdens werk. Zo kunt u in alle rust werken zonder irritaties te krijgen om uw huisgenoten.

Wilt u in de pauze of tijdens het werken ook nog een lekker natuurlijke geur? Dan bieden wij veel verschillende soorten geur verspreiders van verschillende merken zoals Airwick, InnovaGoods en AmbiPuur. De geuren zijn natuurlijk en u kunt de gewenste geurintensiteit kiezen.

Hieronder ziet u een rijtje van onze 3 best verkochte geurverspreiders

Airwick Geurverspreider Navulling Life Scents Paradis Tropical – 19 ml

Deze heerlijke navulling van Airwick is geschikt voor zowel de klassieke als Life Scents Double Fresh geurverspreider van Airwick. Er wordt een heerlijke atmosfeer in uw huis verspreid van heerlijke geuren. Plug de geurverspreider in het stopcontact en kies de gewenste geurintensiteit. U wordt omringt met tropische geuren van kokosnoot, amandelbloesem en kersen.

Airwick Elektrische Geurverspreider Navulling – Zalige Zomer 19 ml

De geurverspreider van Airwick creëert een heerlijk atmosfeer in je huis en verspreidt automatisch heerlijke geuren. Plug de geurverspreider in je stopcontact. Breng een zomers gevoel in je huis met deze unieke geur.

InnovaGoods Mini Luchtbevochtiger + Geurverspreider, Honinggrenen – 8 x 12,5 x 8 cm

Verbeter de luchtkwaliteit van je kamer met deze kleine humidor in leuke honey pine kleurstelling en met zachte LED verlichting. Met een beetje water (capaciteit: 180 ml, automatische uitschakeling wanneer leeg) doet hij in stilte zo’n 7 uur lang zijn werk, waarbij stof neerslaat en te droge lucht vochtiger wordt. Voeg etherische olie toe voor het verspreiden van een lekker luchtje!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *