Train nu gemakkelijk thuis!

18 mrt. 2020 14:19:48

Train nu gemakkelijk thuis!

Bewegen is belangrijk, en belangrijk dat dit bijgehouden wordt. Het verlaagt het risico op hart- en vaatziekten en diabetes. Ook zorgt beweging ervoor dat je je mentaal lekkerder voelt. Volwassenen zouden minimaal 2,5 uur per week matig intensief moeten bewegen.

We kennen allemaal de bekende excuses om niet te hoeven sporten: Regen, geen tijd, de sportschool is dicht of een abonnement is te duur. Deze excuses gaan nu niet meer op met de handigste fitness attributen voor thuis!

Zo hebben we bijvoorbeeld de Wonder Core Yoga Mat, een perfecte fitness mat voor het uitvoeren van verschillende oefeningen zoals planken, de hop lift en lunges. Een lichtgewichte mat en 0,6 cm dik. Hij glijdt niet weg door de anti slip structuur.

De Wonder Core Yoga Mat TPE – Grijs/Oranje is verkrijgbaar via voordeeldrogisterij.nl

Ook verkopen wij latex banden in verschillende maten om zonder materialen een workout te kunnen uitvoeren! Doormiddel van de banden train je intensief uw armen, benen en heupen. De trainingsmogelijkheden zijn eindeloos! Populaire oefeningen met de banden zijn: de band arm curl, overhead extension en squats. De latex banden zijn zowel voor beginners als gevorderden. Verkrijgbaar in de maten: 0,25 mm, 0,3 mm, 0,35 mm, 0,4 mm, 0,5 mm, 0,6 mm en 0,7 mm.

Bekijk de Wonder Core Latex Banden hier!

Let goed op de techniek!

Het is belangrijk dat je de oefening goed uitvoert. De kans op blessures wordt vergroot vanwege de hoge intensiteit. Je kan daarom het best eerst filmpjes kijken zodat je precies weet hoe je oefeningen moet uitvoeren.

Wonder Core Hex Dumbbell – 7 kg

De dumbbells van Wonder core hebben een 6 hoekig design waardoor ze niet wegrollen en erg eenvoudig op te stapelen zijn. Je kunt de dumbbells gebruiken zoor een grote selectie aan oefeningen zoals: de arm curl, de kick back en de deadlift. De wondercore is e verkrijgen in: 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg en 8 kg.

Wonder Core Fitnessbal 65 cm – Geel

De fitnessbal van Wonder Core is perfect voor sit ups, rug oefeningen en algemene fitnesstraining. Wanneer u stabilieit van de romp wilt vergroten en om verschillende fysiotherapie oefeningen uit te voeren. De fitnessbal is gemaakt van een anti-burst kwaliteit voor optimale veiligheid.

Dus is de sportschool buiten handbereik? Geen zorgen. Ga dan voor thuis trainen met deze ideale fitness atributen!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *