Vier de dag van de liefde met veel romantiek

2 feb. 2021 10:16:53

Vier de dag van de liefde met veel romantiek

De dag van de liefde is in aantocht en dat betekent: romantiek! Op valentijnsdag staat liefde en romantiek centraal, op deze dag kan je je partner of geliefde verrassen met bijvoorbeeld een leuke date en hem of haar extra in het zonnetje zetten. Heb jij al een leuk presentje voor je geliefde? In deze blog lees je alles over valentijnsdag en kun je inspiratie opdoen hoe jij deze dag van de liefde kunt invullen!

Een welbekend maar vertrouwd activiteit op valentijnsdag is om samen romantisch te gaan dineren. Nu kan dat helaas niet meer buiten de deur maar dat mag de pret niet drukken. Trek zelf die kookschort maar uit de kast en speel je eigen chef. Om een lekkere maaltijd op tafel te zetten heb je wel kookgerei nodig. Bij Voordeeldrogisterij vind je alles wat je nodig hebt zoals potten, pannen, bestek en messensets. Eenvoudig online te bestellen en met heel veel voordeel! Verder is het misschien leuk om het diner leuk aan te kleden. Dit kan je doen met kaarsen. Dit zorgt altijd een romantische sfeer en geeft een gezellig gevoel. Deze kaarsen kun je dan mooi neerzetten door middel van een mooie kaarsen kandelaar. Deze kandelaar is geschikt voor 7 kaarsen en geeft een speels effect en zorgt voor leuke afwisseling.

Naast kaarsen is een goede wijn ook zeker van belang. Proost samen op een mooie tijd samen en een romantische toekomst. Houd je wijn het gehele diner lekker koud met de dubbelwandige wijnkoeler. Deze prachtige premium wijnkoeler is een sieraad op elke tafel. Ook zin in een koud wijntje en niet steeds naar de koelkast willen lopen? Deze wijnkoeler heeft een elegante uitstraling en zorgt ervoor dat jullie romantische diner niet verpest wordt door dat je telkens op en neer moet naar de koelkast om de wijn te pakken.

Na het diner kun je de avond naar een nog romantischer niveau tillen door elkaar te gaan masseren. Dit brengt je nog dichter bij elkaar en je wordt er lekker ontspannen van. Ook kan dit natuurlijk zorgen voor een happy ending als je begrijpt wat ik bedoel ;). Je kan dan bijvoorbeeld gebruik maken van een lekkere massage olie. Een populaire massage olie is de olie van Exotiq Body To Body. Dankzij de zijdezachte formule voelt hij aangenaam op de huid en laat het de spieren sneller ontspannen. Deze massage olie is dikker dan de standaard massage olies en blijft ook nog eens extra lang glad. Zo ben je verzekerd van een fijne avond met je lief!

Wat je ook nog kunt doen is een filmavond organiseren. Maak de woon of slaapkamer gezellig en cozy door middel van kussens en dekentjes. Maak een comfortabel plekje waar je met ze tweeën heerlijk kunt neerploffen onder het genot van een goede film. Dit natuurlijk ook in combinatie met een lekker drankje of hapje. Pak de popcorn maar uit de kast of maak het zelf met deze popcorn set.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *