Vitamine voor een betere weerstand!

3 mrt. 2020 14:40:22

Elke dag krijgen we invloeden van buitenaf. Door afweersystemen kan ons lichaam hier weerstand tegen bieden. Vitamines spelen een rol bij de weerstand. Zo zorgen vitamines ervoor dat het lichaam beschermd wordt tegen verkoudheid en griep.
Een van de bekendste weerstandsvitamine is vitamine C.

Hoe hou je je immuunsysteem goed?

Gezond en gevarieerd eten en om de zoveel tijd bewegen helpen je al een eindje verder. Ook voldoende slapen, alcohol- en rookgebruik minderen. Het is belangrijk om te zorgen voor hygiëne, omdat dit invloed kan hebben op je weerstand. Daarom is het belangrijk om je handen vaak te wassen.

Waar is vitamine C goed voor?

Voor een goede weestand is vitamine C de bekendste. Het is een antioxidant en zorgt dat lichaamscellen worden beschermd tegen invloeden vanaf buiten. Na een fysieke inspanning heeft deze vitamine ook een positief effect op de weerstand. Ook bevordert vitamine C de opname van IJzer, wat ook het immuunsysteem ondersteund. Voor een extra Vitamine C boost kan je supplementen innemen!

We hebben hier een aantal Vitamine C tabletten voor je op een rijtje gezet

De vitamine C tabletten van Swisse zorgen voor vermindering van vermoeidheid, draagt bij tot het immuunsysteem en vorming van collageen. De stevigheid van je huid wordt ondersteunt. Het is aanbevolen om 1 tablet per dag in te nemen.

De tabletten van Davitamon bevatten een hoge dosering vitamine C met vitamine D, selenium en zink. De hoge dosering vitamine C zorgt voor een positief effect op weerstand bij lichamelijke inspanning. De vitamine C, D, selenium en zink ondersteunen de afweer en helpen het natuurlijke afweersysteem van lichaamscellen.

De bruistabletten vitamine C zorgt de weerstand te verhogen en helpt het natuurlijk afweermechanisme van het lichaam. Het zorgt dat opname van ijzer uit de maaltijd wordt bevorderd. Los 1 tablet per dag op in water, en wanneer deze is opgelost direct opdrinken.

Neem gauw een kijkje tussen ons grote aanbod vitamine tabletten

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *