Voordelig schoonmaken buitenshuis

16 mrt. 2021 13:49:37

Het zonnetje begint steeds vaker te schijnen en de vogeltjes kun je horen fluiten, dat betekent dat het voorjaar voor de deur staat! Een groot deel van Nederland haalt de schoonmaak spullen van zolder en plannen een grote lenteschoonmaak in. De voordeeldrogisterij helpt je graag om deze schoonmaak zo voordelig mogelijk te maken.

Bij schoonmaken denk je misschien direct aan de klussen binnen in huis, zoals de badkamer, keuken of het toilet. Maar ook jouw tuin of balkon heeft het nodig om af en toe een flinke schoonmaakbeurt te krijgen. Hiervoor moet je natuurlijk wel de juiste middelen en schoonmaak spullen voor hebben. In deze blog lees je meer over het schoonmaken en reinigen van je tuin en/

of balkon, en dit natuurlijk allemaal op een voordelige manier. 

Groene aanslag aanpakken!

Een welbekend probleem wat veel mensen ervaren in hun tuin is groene aanslag op terrastegels of groen mos tussen tegels van de stoep of oprit. Dit gebeurd dat vaak in de winter en als er veel regen valt. Door de vele neerslag in de winter houden de mossen en algen vervolgens het water vast en dat verergert het probleem alleen maar. Een hardnekkig en veelvoorkomend probleem, maar hoe los je het op en kom je er van af? Dit doe je met de groene aanslag reiniger van HG. HG groene aanslagreiniger verwijdert de groene en grauwe sluier dat bekend staat als algengroei grondig en veilig. Het verwijdert algengroei effectief van paden, muren, daken, terrassen, bielzen, terra cotta potten, grafzerken en meer. Deze aanslag reiniger van HG koop je bij de voordeeldrogisterij voor nog geen 7 euro! 

Om dit probleem nog verder aan te pakken kun je ook gebruik maken van een drukspuit. Deze is multifunctioneel en je kunt hem gebruiken tijdens het tuinieren, schoonmaken of kleine klusjes. Zo kunt u deze handige

 tool ook gebruiken om groene aanslag op uw tegels te verwijderen. U gaat veel makkelijker te werk en de vervelende klusjes zijn nu een stuk sneller gedaan. Deze drukspuit koop je in de aanbieding bij de voordeeldrogisterij

Tuinmeubels reinigen!

Nu je de tegels in de tuin onder handen hebt genomen is het ook tijd om eventuele meubels in je tuin te gaan schoonmaken. Ook voor dit klusje zijn speciale middelen te verkrijgen, Neem bijvoorbeeld de tuinmeubel kracht reiniger van HG. Met dit product van HG kun je snel sterk aangehecht vuil van de tuinmeubelen verwijderen. Nadat u de tuinmeubelen heeft behandelt met deze reiniger zien de tuinmeubelen er weer als nieuw uit. Het schoonmaken van tuinmeubelen was nog nooit zo makkelijk. Dit goed werkende product van HG scoor je op onze site voor een goedkope en voordelige prijs. Dat betekent voordelig schoonmaken! Deze tuinmeubel reiniger komt ook in een speciale vorm voor tuinmeubels van kunstof. Deze Tuinmeubel Polish zorgt ervoor dat al je licht verweerde en sterk vervuilde kunststof tuinmeubels weer gaan glanzen alsof ze net uit de verpakking komen! 

Voordelig je barbecue schoonmaken!

Veel mensen hebben nog een apparaat in de tuin staan wat ook goed schoongemaakt moet worden. Ik heb het dan natuurlijk over een barbecue. Deze grill heb je de hele winter niet gebruikt en moet weer worden klaargemaakt voor de lente en zomer. Om dit grondig schoon te maken en klaar te maken voor gebruik komt HG met een goede en gemakkelijke oplossing. Dit is namelijk de HG Oven, Grill en Barbecue Reiniger. Dit is het ideale middel om aangebrande en zelfs ingebrande vet resten van ovens, grills, barbecues, en bakplaten te verwijderen. Het gaat snel te werk en maakt het schoonmaken zeer eenvoudig. Verwijderd ook verkleuringen aan roestvrijstalen bakplaten.

Jeuken jouw handen nu na het lezen van deze blog? En heb je nu ook helemaal zin om te gaan schoonmaken? Bekijk dan gauw de rest van ons schoonmaak aanbod en laat je verrassen door de lage prijzen! 

 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *