Voordelige schoenzet cadeaus van de Voordeeldrogisterij.nl

Voordelige schoen zet cadeaus van de Voordeeldrogisterij.nl

De pepernoten liggen al sinds begin september in de winkels en de sint en zijn pieten is alweer (bijna) in het land. Dat betekend dat het weer tijd is om je schoen te zetten. Bij de voordeeldrogisterij hebben wij goedkope schoencadeaus voor jong en oud. Hier onder vind je 8 voordelige schoen cadeaus voor kinderen.

Tender Toys Memory Spel Set – 24 delig

Dit is een leuk schoen zet cadeau voor nog jonge kinderen. In dit spannende memory spel zoek jij de diertjes bij elkaar. Degene die aan het eind van het spel de meeste setjes compleet heeft, wint het spelletje! De plaatjes zijn simpel en makkelijk te onthouden. Vanaf 24 maanden is dit spelletje te spelen.

Free and Easy Hoelahoep Set 66 cm – 8 Delig

Een leuk hoelahoep set met verschillende kleurtjes! Dit set heeft 8 losse stukjes. Knutsel deze in elkaar en je kan hoela hoepelen! Je leert zo goed ritmisch bewegen en het is ook nog superleuk!

Eddy Toys Cowboypistool set – 3 Delig

Met dit super stoere cowboy pistool word jij een echte cowboy! Het Cowboypistool set is 3 delig, dit set bevat 1 speelgoed revolver, 1 holster en 1 riem. Doe de riem om en bevestig de holster hier aan en doe de revolver in de holster. Nu zie je er uit als een echte cowboy. Deze speelgoed revolver maakt een mechanisch geluid, zonder gebruik te maken van klappertjes of batterijen. Dit set zorgt voor urenlang speelplezier.

Toi Toys Schoonmaak Speel set – 7 Delig

Help jij jouw vader of moeder met het schoonmaken van jullie huis? Met dit superleuke schoonmaak speel set kun jij helpen met schoonmaken. Veeg al het vuil op en dweil de vloer. Wat zullen jouw ouders blij zijn met jouw hulp!

Premium Speelzand set – 5 Delig

Wanneer je een zandkasteel wilt bouwen hoef je niet per se op het strand te zijn! Met dit speelzand set is het mogelijk om thuis een zandkasteel te maken. Het speelzand set is een combinatie van zand en kunststof, droogt niet uit en bouwt een stuk beter dan andere soorten zand. De set heeft 3 inbegrepen zandvormpjes en een ideale opbergbak voor het zand. Je krijg gegarandeerd de allermooiste en stevigste zandkastelen. Het speelzand set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Toi Toys

Eenhoorn Knuffel Met Beweegbare Vleugels – 18 cm

Welk kind droomt nou niet van het hebben van een eigen eenhoorn! Als je aan haar staart trekt gaan haar vleugels op en neer. Hierdoor kan je samen met jouw eenhoorn door het hele huis ‘vliegen’.

Speelgoed Kids Fun – Nail Studio

Creëer mooie nagels met deze nagelstudio! Met de nagelstudio kun je gemakkelijk je nagels mooi kleuren, versieren en laten drogen onder de nagel droger. De nagel studio is geschikt vanaf 6 jaar.

InnovaGoods LED Sterrenprojector – 11 x 11 x 12 cm

Heerlijk slapen onder een mooie steren hemel met de innovagoods sterren projector. De LED projector is ideaal voor kinderkamers. De projector projecteert rondom een sterrenhemel op de muren en het plafond. De projector heeft een LED-knop met 3 led lichtjes met afwisselend blauw, groen en rood licht en een STER-knop met een warm, vast licht. Beide functies kunnen tegelijkertijd of apart geactiveerd worden.

Verras je kinderen met een leuk maar voordelig schoen cadeautje. Bestel je goedkope cadeaus hier!

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *