Waarom een tapijt reinigen met stoomreiniger – Bespaar tientallen euro’s!

24 sep. 2018 16:50:09

Het gebeurt bij iedereen wel, je laat wat vallen en er komt een vlek op die mooie tapijt. Heb je het al vaak proberen schoon te maken maar lukt het niet? Krijg je die vlek er maar niet uit? Geen probleem! Een vloerkleed reinigen gaat super eenvoudig, want op Voordeeldrogisterij.nl vind je alles wat je nodig hebt! Van tapijtpoeder tot schoonmaakborstels. Met onze producten ziet uw huis er weer netjes en stralend uit. Natuurlijk wil je niet dat het veel kost, maar bij ons is dat geen probleem! Bij ons vind je alles voor een supervoordelige prijs! Bespaar tot wel tientallen euro’s!

 

tapijt reinigen / vloerkleed reinigen

Een tapijt reinigen hoeft geen grote klus te zijn, met de producten en tapijtreinigers van Voordeeldrogisterij.nl ziet jouw tapijt er binnen no-time weer helemaal als nieuw uit! Bij een tapijt reinigen kunnen de producten van Voordeeldrogisterij.nl je goed helpen! Denk aan tapijtpoeder, tapijtspray, schoonmaakborstels, vlekkenspray, vlekverwijderaar, vloerreinigers, tapijtreinigers, stoomreinigers en noem maar op.

 

Vloerkleed reinigen

Een vloerkleed reinigen kan erg eenvoudig met een stoomreiniger of tapijtreiniger. Met een stoomreiniger kun je alle klussen in een korte tijd schoonmaken. Doordat je geen schoonmaakmiddelen meer nodig hebt bespaar je geld én ben je goed voor het milieu!

 

Wat doet een stoomreiniger?

Met een stoomreiniger worden 99,99% bacteriën gedood zonder gebruik te maken van chemicaliën. Met de verschillende opzetstukken kun je een stoomreiniger gebruiken voor elke kamer. 

Hardnekkige vlekken en vuil wordt met stoom in paar seconde opgelost en vloeibaar gemaakt. Hierdoor zijn de vlekken zo weg en krijgt u een stralend tapijt. 

 

Voordelen van een stoomreiniger

Een vloerkleed reinigen of tapijt reinigen is zo gedaan met een stoomreiniger, een stoomreiniger verwijdert bijna alle bacteriën en daardoor is u tapijt of vloerkleed veel schoner dan met schoonmaakspullen van thuis. Bij een vloerkleed reinigen heeft de stoomreiniger erg veel voordelen, de belangrijkste zijn:

 

Geen schoonmaakmiddelen

Met een stoomreiniger of tapijtreiniger ben je geen schoonmaakmiddelen meer nodig, dit heeft weer 2 voordelen want je bent geen geld meer kwijt aan schoonmaakmiddelen én het is ook nog is goed voor het milieu.

 

Helemaal schoon

Door de hoge temperaturen wat de stoomreiniger afgeeft krijg je bijna alle bacteriën weg en krijg je zo een heerlijk schoon huis.

 

Veel mogelijkheden

Je kunt niet alleen een tapijt reinigen of vloerkleed reinigen met een stoomreiniger maar veel meer, denk aan:

–          Sanitair

–          Ramen, deuren en kozijnen

–          Alle vloeren en vloerbedekking

–          Tapijt reinigen

–          Vloerkleed reinigen

–          Meubilair

–          Gordijnen

–          Het fornuis

–          Matrassen en dekbedden

–          En nog meer!

 

De ideale tapijtreiniger op Voordeeldrogisterij.nl

Dankzij het lichte gewicht en fijne gebruik zorgt de Turbo Vibration Spray Mop ervoor dat je viezigheid gemakkelijk van de vloer sprayt. Met deze tapijtreiniger ben je in een handomdraai klaar!

Hoe moet je je tapijt reinigen met deze tapijtreiniger?

–          Als eerste moet je de watertank van 900ml vullen met jouw favoriete vloer schoonmaakmiddel of water. Daarna druk je de watertank weer in de houder en je kunt gaan sprayen. In het handvat zit de hendel verwerkt, waarmee je de spray in werking zet. Vervolgens zal een kleine hoeveelheid van wat in de watertank zit voor de reinigingspad worden uitgesprayed. Hierdoor zal het vuil en vocht direct worden op genomen.

De Turbo Vibration Spray Mop werkt op 4 AA batterijen.

Aanbieding tapijtreinigers

Tapijtreinigers zijn altijd in de aanbieding op Voordeeldrogisterij.nl zodat u nooit teveel betaald! Een vlek in uw tapijt is al erg genoeg. Bestel nu dus snel wat u nodig hebt want wij hebben het allemaal voor u! Geniet van hoge kortingen op Voordeeldrogisterij.nl!

 

 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *