Wanneer ga je voor Gillette Venus Swirl?

6 jun. 2016 00:00:00

Gillette Venus Swirl scheermes

Gillette introduceerde onlangs Venus Swirl, ’s werelds éérste scheersysteem zodat (als je de reclames van de tv mag geloven), je op een fijne en pijnloze manier kan scheren. Hoewel dit scheermes ongetwijfeld goed in ontvangst is genomen door gebruikers geeft dat nog geen absolute noodzaak om het aan te schaffen. Wat voor jou werkt hoeft immers niet vervangen te worden! Maar bij welke situaties biedt het scheermes van Gillette Venus Swirl wel een betere uitkomst? U leest het hier.

Waarom scheren met Gillette Venus Swirl?

Lastige plekken bereiken tijdens het scheren! Vooral de achterkant van je knieën en dijen en je enkels, waar de huid dicht op het bot zit, zijn vaak moeilijke plekken om je scheren. Een mesje met een ovalen kopstuk biedt hier goede uitkomst bij, zodat je optimaal kunt manoeuvreren, en gemakkelijk rondom de lastige plekjes kunt bewegen. Zowel de Embrace als de Swirl bevatten namelijk beide 5 mesjes, maar de Swirl heeft een flexiball tussen de scheerkop en het handvat. Dit ‘balletje’ zorgt ervoor dat de scheerkop meer gaan bewegen en gemakkelijk de rondingen van je lichaam volgt, bijvoorbeeld rond de enkels, knieën en oksels. De flexiball zorgt er inderdaad voor dat je makkelijk rond je enkels en knieën kan scheren.

Voor als je een hekel hebt aan scheren

Zie je scheren als een verplichting zonder enig genot te ervaren bij je scheerbeurt? De flexball kantelt licht naar links en rechts. Zo gaan de mesjes makkelijk over het lichaam zonder dat je daarbij al teveel moeite moet doen. Het ligt ook lekker in de hand. Niets zo vervelend als een scheermesje die niet lekker aanvoelt en daardoor zelfs valt. Wie weet ervaar je zo nog een beetje plezier bij je scheerbeurt!

Bij een gevoelige huid

Ze werken veel slechter dan een scheerkop met meerdere mesjes, waardoor je uiteindelijk dus vaker over dezelfde plek heen moet om hetzelfde resultaat te krijgen. Het kan tot irritatie aan de huid leiden als het scheermesje vaak over dezelfde plek scheert. Het is behoorlijk pijnlijk als je de huid aantast tijdens het scheren, maar omdat de Gillette Venus Swirl zo makkelijk met de contouren van je lichaam mee gaat heb je hier dus haast geen last van. Dat komt door de FlexiBall technologie, maar ook door het MoistureGlide Serum waardoor het mesje probleemloos over de huid glijdt.

Tip: Alle Venus-scheermesjes passen op alle Venus-scheersystemen, behalve Simply Venus!

Zie jij het nog wel zitten met je oude scheermes, maar zou jij graag de alleen de 5-contour mesjes uit willen proberen? Zoals de kop al aangeeft, alle Venus-scheermesjes passen op alle Venus-scheersystemen, behalve Simply Venus. Zo kun je eventueel creatief gaan combineren met scheren!

Gillette Venus Swirl online bestellen

Klaar voor een comfortabele scheerbeurt met zijdezachte benen in het uitzicht? Zowel de scheermesjes als het scheermes van Gillette Venus Swirl zijn voordelig online te bestellen bij Voordeligscheren.

Tip: De Gillette Venus Swirl Scheerhouder + 3 Scheermesjes is tijdelijk in prijs verlaagt!

 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *