Warm door de koude dagen heen!

2 okt. 2020 14:50:00

Warm door de koude dagen heen!

De koude winternachten komen er weer aan. De voordeeldrogisterij heeft alles op site om u hierdoor heen te slepen voor de goedkoopste prijzen. Hieronder zijn een paar producten die wij aanraden om warm de winternachten door te komen.

Ambianzz 4 Seizoenen Dekbed

Dit zachte kwalitatieve 4 seizoenen dekbed is wit van kleur en is gemaakt van 100% microfibre. Het dekbed bestaat uit 2 delen. Warmte klasse 4 is een echt zomer dekbed, uitermate geschikt voor de zomermaanden. Warmte klasse 3 is geschikt voor de nazomer en te gebruiken naarmate het kouder wordt.Beide delen kunnen d.m.v. drukknoppen worden samengevoegd tot een winterdeel en vormen samen warmteklasse 1. Ideaal voor koude slaapkamers en/of voor mensen die het snel koud hebben.

Warmies Magnetronknuffel

De knuffels van Warmies zijn een zacht alternatief voor de warmtekruik. Of uw kind nu spierpijn heeft, last van vermoeidheid of kramp, de knuffel biedt gedurende 90 minuten warmte. Warm de knuffel op in de magnetron bijvoorbeeld voor het slapen gaan. De knuffel is ook koud te gebruiken op pijnlijke plekken of bij koorts. De Warmies Hond kan ook gebruikt worden door volwassenen en is dus voor alle leeftijden. De warmies zijn ook te knuffelen als gewone knuffel en gaan ook graag met je mee op reis!

Benson Thermo Sokken

Geen last meer van koude voeten met deze zachte en warme thermo sokken van Benson. De sokken bevatten bijzondere thermo technieken, ze zijn er speciaal voor gemaakt om de warmte van je lichaam te behouden. Deze sokken hebben een ruime pasvorm en zijn geschikt om te dragen in allerlei soorten schoenen. Het zijn redelijk lange sokken dus je enkels worden ook warm gehouden dankzij de sokken. Ook fijn om thuis te dragen als je bijvoorbeeld op de bank zit. Let op! Om de optimale kwaliteit van de sokken te behouden moet je de sokken niet in de droger stoppen, niet strijker en geen bleekmiddel toevoegen. De sokken kunnen mee in de kleurwas.

Adler Elektrische Onderdeken

De elektrische deken Adler biedt u ontspannende warmte en comfort. Het wordt aanbevolen voor mensen die voor hun gezondheid zorgen. De elektrische deken kalmeert neuralgie, helpt je spieren te ontspannen en verbetert de bloedcirculatie. Aanbevolen tijdens de behandeling van artritis en reumasymptomen.

Het biedt u een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor kunt u in slechts enkele minuten na het inschakelen van de elektrische deken met plezier in een warm bed rusten. De deken is gemaakt van zachte en zachte stof. Je kunt het gemakkelijk wassen na het verwijderen van een temperatuurregelaar en een netsnoer. Met de temperatuurregelaar kunt u het temperatuurniveau kiezen en de oververhittingsbeveiliging waarborgen.

KooZzzi Oplaadbare Kruik – Wellness

De KooZzzi warmte kruik is voor alle leeftijden. Perfect te gebruiken als voeten- of bedwarmer en bij pijnlijke spieren. De kruik is gevuld met keramisch materiaal en bevat een ingebouwd verwarmingselement De kruik wordt ca 40 graden warm. Heerlijke comfortabele warmte. Na 8 minuten opladen is de kruik volledig snoerloos te gebruiken. De KooZzzi oplaadbare Kruik is eenvoudig mee te nemen. Voor extra bescherming is een comfortabele katoenen hoes bijgevoegd.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *