Wat zijn de voordelen van een nageldroger?

12 jan. 2017 16:10:33

Je hoort het vaak. Even snel je nagels lakken voordat je de hort op gaat. Dit kan niet altijd zo goed uitpakken als je denkt. Snel je nagels lakken is eigenlijk niet zo slim omdat er wel een aantal dingen fout kunnen gaan. Bijvoorbeeld dat je in tijdsnood komt omdat je niks kan doen vanwege je natte nagels, of dat je ergens tegen aan stoot met je nagel waardoor je nagellak weer verpest is en je het weer opnieuw moet doen. Kortom, als je jezelf hier in herkent is een nageldroger iets voor jou. Wat zijn nou precies de voordelen van zo’n nageldroger?

  1. Het eerste voordeel is, vanzelfsprekend, dat je nagels snel droog zijn. Je hoeft dus ook niet te wachten op het feit dat je iets kan ondernemen. Het enige waar je op moet wachten is de nageldroger. Dit moet niet zo’n groot probleem zijn, omdat dit natuurlijk een stuk sneller gaat dan dat je zelf moet blazen.
  2. Je loopt ook geen risico meer om je nagellak te beschadigen. Doordat je nagels al droog zijn door de nageldroger en dit dus een stuk sneller gaat, kan je sneller iets ondernemen. Bijvoorbeeld nog even snel je tasje inpakken of alvast je schoenen aantrekken. Want een jas of schoenen aantrekken gaat ook heel lastig als je nagels nog nat zijn!
  3. Een nageldroger kan ook ideaal zijn voor als je haast hebt. Soms wil je juist je nagels nog even doen voordat je weggaat of je bent bezig met je nagels en komt er dan pas achter dat het zo laat is. Een nageldroger kan je daarom ook helpen als je in tijdsnood zit, doordat een nageldroger er veel sneller voor zorgt dat je nagels droog worden dan wanneer je moet wachten op dat je nagels droog zijn of dan wanneer je je nagels droog probeert te blazen. 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *