We gaan de zomer weer in! Deze producten zijn handig om bij je te hebben!

11 jul. 2018 12:57:26

We komen steeds meer dichterbij tot de zomervakantie. De hele dag buiten genieten van het zonnetje, een heerlijke wandeling in het bos, spelende kinderen. Helaas komen er soms wat minder prettige dingen voor, zoals kleine ongelukken, tekenbeten, insectenbeten enzovoort. Maar gelukkig kunnen wij jou daarmee helpen!

Geen huis kan zonder een EHBO set zitten. De EHBO koffers kunnen ons bij kleine ongelukken gelukkig al helpen. Het gebeurt vaak dat u of iemand anders in uw omgeving valt, zichzelf bezeerd, word gestoken en noem maar op. Daarom hebben wij de producten wat u nodig hebt voor het geval er iets gebeurt!

Zo hebben wij koffers met verband, pleisters, scharen, dekens etc. Alles wat u nodig hebt bij eerste hulp.

Hoe vervelend ze ook zijn, de muggen zullen overal zijn waar jij ook bent. Je kunt het wel zelf aanpakken, hiervoor heb je veel verschillende producten. Een optie is muggenmelk met DEET.

Jaico muggenmelk heeft een krachtige afstotende werking tegen muggen, steekvliegen, daasvliegen, herfstmijten, teken en vlooien. Je brengt het aan met een stick. De muggenmelk beïnvloedt deze sensoren, zodat de mug niet in staat is ons hittebeeld op te bouwen en op zoek gaat naar een ander.

Als je naar Frankrijk op vakantie gaat of je rijdt er doorheen ben je vanaf 1 juli 2012 verplicht om een alcoholtester in de auto te hebben. Het is aangeraden om minimaal 2 testen in de auto te hebben. De enige beperking is dat de test moet voldoen aan de Norm Française.

Bestel nu dus extra goedkoop voor de zekerheid blaastesten op Voordeeldrogisterij.nl. We verkopen meerdere soorten zodat jij altijd een blaastest bij je hebt.

Een tekenpen of verwijderaar is erg belangrijk om bij je te hebben. Een teek moet zorgvuldig worden verwijdert om te voorkomen dat ze gevaarlijke ziektekiemen over kunnen dragen. In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten tekenpennen / tekenverwijderaars. Dit kunt u kopen voor een voordelige prijs op Voordeeldrogisterij.nl!

Pleisters worden veel gebruikt, het is altijd handig om pleisters bij je te hebben. Wij hebben een groot assortiment aan pleisters, deze pleisters hebben allemaal een voordelige prijs. Voor iedereen zit er wel wat tussen:

–          Warmtepleisters

–          Handpleisters

–          Keukenpleisters

–          Aqua protect pleisters

–          Anti-druk pleisters

–          Kinderpleisters

–          Hechtpleisters-          Blarenpleisters

Overal zitten ze, muggen, steekvliegen, daasvliegen, herfstmijten, teken en vlooien. Om ervoor te zorgen dat je hier minder last van hebt hebben wij veel producten die jou kunnen helpen! Nu voor een extra voordelige prijs, zodat jij niet meer word lastig gevallen!

Wij hebben in ons assortiment:

–          Anti-muggen spray, anti-muggen lotion

–          Muggenverjager, muggenlamp

–          Anti-gif spuit

–          Afterbite

–          Vliegenvangers

–          Anti-mieren poeder

–          Lokdoosjes

–          Mottenval

–          Mentholgel

–          Anti-muggen armband

–          Insectenverdelger, ongedierteverjager

–          Vliegengordijn, horrengaas, vliegenmepper

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *