Week 8 – Money Monday gekte bij Voordeeldrogisterij

19 feb. 2019 12:43:42

Het is weer Money Monday gekte bij voordeeldrogisterij.nl, dat betekent veel korting op verschillende mooie producten! Met deze week wederom 5 super leuke producten om in huis te hebben. Natuurlijk voor een super voordelige prijs bij voordeeldrogisterij.nl.

 

De 5 Money Monday producten van deze week

Lifa Living Droogrek / Wasrek – Uitklapbaar 160x60x150 cm

Een handig wasrek met ophangsysteem voor kleerhangers.  Dit wasrek is gemakkelijk in- en uitklapbaar en gemakkelijk op te bergen wanneer je hem niet nodig hebt. Dit wasrek is niet alleen licht van gewicht, maar rijdt ook op wieltjes! Dus het rek is gemakkelijk te verplaatsen. Dit droogrek is zo handig, omdat hij uit 3 lagen bestaat en ook nog eens uitschuifbaar is! Daardoor kun je gemakkelijk handdoeken en lakens op laten drogen. Ook kun je bovenaan aan beide kanten kledinghangers aan hangen. 

Homeline 2-1 – Cycloon Hand- en Steelstofzuiger 600 Watt

Deze multifunctionele cycloon zakloze stofzuiger kan als steelstofzuiger en als handstofzuiger worden gebruikt. De stofzuiger is ultra licht, hij weegt nog geen 5 kilo! Het stof en vuil wordt in de compacte geïntregreerde stofcontainer verzameld die je vervolgens snel en gemakkelijk kan legen en schoonmaken. Zoek je dus een klein compact en lichte stofzuiger? Dan moet je deze nemen!

Tefal Flow Friends Karaf 1 Liter

Tefal Flow Friends wordt vast je favoriete karaf. Het houdt namelijk je drinken tot wel 4 uur koud dankzij het koelelement. Ook is het voorzien van een speciale schenkdop die automatisch open en dicht gaat en voorkomt ook  dat er bijvoorbeeld blaadjes en insecten in het water vallen als je buiten zit. Deze karaf past precies in de deur van je koelkast en is dus ook erg makkelijk om op te bergen.

Robotstofzuiger – Automatische Stofzuiger / Veger

Met een druk op de knop gaat aan de slag en al het stof, pluis en ander vuil wordt door deze robotstofzuiger volledig opgeruimd. En zonder dat je je meubels hoeft te verplaatsen, gaat de robotsofzuiger ook die volledig af. Dat is het mooie van dit apparaat; hij gaat ook onder meubels door en rijdt om obstakels heen.  De robotstofzuiger is geschikt voor de meeste vloeren in huis. Houten vloeren, tegels, linoleum of kortpolig tapijt vormen geen uitdaging voor deze handige robotstofzuiger.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *