Wilkinson Hydro 5 Sense Scheersysteem

13 aug. 2019 11:10:16

Wilkinson Hydro 5 Sense Scheersysteem

De Wilkinson Hydro 5 Sense is echt iets unieks, het is het  ’s werelds eerste scheersysteem dat echt te personaliseren is! One size fits all voldoet niet meer, wat mannen willen, is een scheersysteem dat echt voor hén gemaakt is. Omdat geen gezicht en scheerritueel identiek is, bedachten de technici van Wilkinson Sword een scheersysteem dat zichzelf aan de contouren en bewegingen van elke afzonderlijke gebruiker aanpast. In het handvat zit een mechanisme dat reageert op verschillende drukniveaus tijdens een scheerbeurt, en daar reageren de mesjes dan ook weer op. Als de druk afneemt, verandert het scheersysteem weer terug naar de orginele staat.

Ervaringen

Uit ervaring is gebleken dat het Wilkinson Hydro 5 Sense scheersysteem erg goed is. In het handvat van het Wilkinson Hydro 5 Sense scheersysteem vindt u een mechanisme dat reageert op verschillende drukniveaus tijdens uw scheerbeurt, en daar reageren de mesjes vervolgens ook op. Neemt de druk af, dan verandert het scheersysteem weer terug naar zijn oorspronkelijke staat. Heel erg handig! De Hydro 5 Sense navulverpakkingen met scheermesjes en gelcartridges zorgen voor een verdere verzorging van uw huid, tijdens én na de scheerbeurt. De gel voelt zeer zacht aan op de huid, waardoor irritaties veel minder voorkomen. Het Wilkinson Hydro 5 Sense scheersysteem is zeker een aanrader voor als u van een fijne en verzorgende scheerbeurt houdt! 

Innovaties

Ingebouwde schokdemper
Met schokabsorptietechnologie, het ‘mechanisme’ detecteert wanneer er veranderende druk op de huid wordt uitgeoefend en past zich automatisch aan om de beste hoeveelheid druk te leveren.

Flip Trimmer
Met een eenvoudige duimbeweging kan de flip-trimmer worden gebruikt om die moeilijk bereikbare plekken, zoals onder de neus, goed te bereiken.

Unieke reservoirs met hydraterende gel
die mentholextracten bevatten, die de huid beschermen tegen irritatie en hydraten tijdens elke scheerbeurt. Speciaal voor een gevoelige huid.

Ultra Glide messen met huidbeschermers
Dankzij de geweldige bladtechnologie, Ultra Glide messen met huidbeschermers om het huidoppervlak glad te maken en te voorkomen dat er huid tussen de bladen kan komen, wat de irritatie veel vermindert.

Verpakking en verkrijgbaarheid

TIP: Een jaar lang scheren met Wilkinson Hydro 5 – 44 Scheermesjes + Scheerhouder 

Evenaar de kwaliteit van Wilkinson Hydryo 5, maar dan vele malen voordeliger. Scheer een jaar lang met Wilkinson Hydro 5 Sense en bespaar in één klap €40 euro (tov Fusion).

Wilkinson Hydro 5 Scheermesjes Sense Energize – 6 Scheermesjes

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *